Home / Doesburg-Regiobode / Ledenvergadering DWV Doesburg

Ledenvergadering DWV Doesburg

DOESBURG – De Doesburgse Watersport Vereniging DWV houdt donderdag 17 september de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Deze begint om 19.45 uur en vindt plaats op het terras van zwembad Den Helder. Vanwege coronacrisis konden vele geplande activiteiten niet doorgaan. Dit had en heeft gevolgen voor de financiële positie van DWV. Het Bestuur zal dan ook een beroep doen op de leden om plaats te nemen in diverse commissies. “Wanneer ieder lid een steentje bijdraagt, maken we samen een berg”, aldus de vereniging.

Lees ook

Digitaal café Doesburg weer van start

DOESBURG – Het Digitaal Café Doesburg gaat maandag 10 mei weer van start. Dit is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.