Home / Rheden-Regiobode / Kledingbeurs Rheden geannuleerd

Kledingbeurs Rheden geannuleerd

RHEDEN – De najaarseditie van de Rhedense Kinderkledingbeurs kan helaas niet doorgaan. Met de geldende coronaregels is het voor de organisatie niet mogelijk om, binnen de beschikbare ruimte en tijd, 1,5 meter afstand tussen bezoekers mogelijk te maken. Voor mensen met een kleine beurs is de tweedehands kledingbeurs een mooi initiatief en juist voor hen is het jammer dat het niet door kan gaan. “We hopen volgend voorjaar weer een beurs te kunnen organiseren en jullie daar te mogen verwelkomen”, aldus de organisatie.

Lees ook

Ik vind: Vragenlijst duurzame energie

Wat blijkt, de gemeente heeft een Vragenlijst Duurzame Energie op haar site gezet. Ik ben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.