Home / Brummen-Regiobode / Klarenbeekse Koffieochtenden starten weer

Klarenbeekse Koffieochtenden starten weer

KLARENBEEK – Op woensdag 2 september start om 10.00 uur het nieuwe seizoen van de Klarenbeekse koffieochtenden in het MFC te Klarenbeek met iets lekkers. Hier is het mogelijk om samen een spelletje te spelen, of gewoon even lekker bij te kletsen onder het genot van een kopje koffie/thee. Er zal aan alle corona-richtlijnen van het RIVM worden voldaan. In het MFC is voldoende ruimte om de 1,5 meter te handhaven. Verder zal ook een presentielijst worden bijgehouden.

Op woensdag 9 september is er een presentatie met de titel Andere kijk op gezondheid. Acupuncturist/herbalist Egbert van der Burgh zal diverse aspecten over een andere kijk op gezondheid onder de loep nemen. Wat kan men doen bij rugklachten en hoe zit dat met hoofdpijn en slecht slapen?
Op woensdag 16 september komt het duo Ramble On de ochtend opvrolijken met muziek uit de oude doos. Door de aanwezigen kunnen er liedjes aangevraagd worden. Het duo Ramble On treedt regelmatig op in verzorgingshuizen of op evenementen.
Iedere woensdagochtend is men welkom van 10.00 tot 12.00 uur. Voor wijzigingen van de activiteiten van de Klarenbeekse koffieochtend is het raadzaam de Facebook-pagina van Dorpscontactpersoon Klarenbeek in de gaten te houden.

Iedere woensdagochtend is er ook de mogelijkheid om buiten een partijtje Jeu de Boules te spelen. Iedereen is hier van harte welkom en kan zonder aanmelding gewoon ’n keertje komen meespelen. Aan het einde wordt er nog nagepraat onder het genot van een kopje koffie/thee.Er wordt iedere eerste en derde woensdag van de maand ook gewandeld. De start hiervoor is om 09.30 uur vanuit De Brug van het MFC. Aan het einde van de wandeling wordt er gezamenlijk nog een kopje koffie/thee gedronken in De Brug.

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.