Home / Brummen-Regiobode / Inzameling voor Kerk in Actie

Inzameling voor Kerk in Actie

LOENEN – De Protestantse kerk in Loenen doet mee met de landelijke actie Kerk in Actie. In Nederland heeft de inzamelingsactie vorig jaar een fors bedrag opgeleverd. Er kwam maar liefst 23.482 euro binnen. Loenen heeft ook flink bijgedragen aan dit succes en wil graag flink doorgaan. In Loenen fungeert Rikie van Binsbergen als inzamel- en contactadres. Velen is het bekend dat afgedankte of overbodige spulletjes toch nog waarde hebben. Er wordt gezocht naar postzegels (ook buitenlandse), geboortekaartjes, oude mobieltjes, lege cartridges en toners, oud Nederlands- en buitenlands geld, oude ansichtkaarten. Vooral stadsgezichten zijn welkom, maar ook dubbele kaarten van Anton Pieck, Rien Poorvliet, Voor het Kind, Rie Kamer en anderen. Ook handgemaakt 3D-kaarten hebben waarde. Verzamelingen sigarenbandjes en postzegels kunnen ook ingeleverd worden. Spullen kunnen afgegeven worden bij Rikie van Binsbergen, Hameinde 10, tel. 055-5052458 of 06-12166038, r.binsbergen@upcmail.nl.

Lees ook

Oecumenische dienst in Klarenbeek

KLARENBEEK – Op zondag 27 juni wordt in de Protestantse kerk aan de Woudweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.