Home / Brummen-Regiobode / Inlooptraining G-voetbal Loenermark

Inlooptraining G-voetbal Loenermark

LOENEN – De G-voetballers van de Loenense voetbalvereniging Loenermark zijn weer begonnen met het nieuwe voetbalseizoen. Zowel de jeugd als de senioren kunnen wel wat versterking gebruiken en daarom wordt op vrijdag 2 oktober een inlooptraining georganiseerd. Mensen met een beperking die van voetballen houden zijn welkom een keertje mee te trainnen om te kijken of voetballen bij vv Loenermark iets voor hen is. De inlooptraining is van 18.45 tot 19.45 uur.
Voor het G-voetbal geldt: ‘normaal wat normaal kan, speciaal waar nodig’. Iedereen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking van zes jaar en ouder is welkom bij Loenermark. Er is geen maximale leeftijd. De club probeert door voetbaltraining en het spelen van wedstrijden de conditie, de mentale weerbaarheid en motoriek van de spelers te verbeteren. Het allerbelangrijkste blijft wel dat de spelers onderling veel plezier beleven en uitkijken naar de trainingen en wedstrijden.

Lees ook

Succesvolle Open Monumentendag voor Stichting Carillon

DOESBURG – Zaterdag 11 september was Stichting Carillon in samenwerking met Comité Open Monumentendag Doesburg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.