Home / Doesburg-Regiobode / Ik vind: Koi karpers op afvalcontainers

Ik vind: Koi karpers op afvalcontainers

Ik wil graag reageren op het artikel ‘Koikarpers om afvaldumping tegen te gaan’ uit Regiobode week 32. Wat denken ze bij de gemeente? We plaatsen folieschilderingen op de afvalcontainers en dat mensen er dan geen afval meer naast zetten? Misschien in plaats van kosten te maken voor deze schilderingen hadden ze beter de prijs naar beneden kunnen doen, ook bij de werf. Want ik denk dat dat het is. Het is gewoon te duur, vinden sommige mensen en die zien dit als een oplossing. Zet het er maar naast, dan ruimt de gemeente het wel op en kost het ons niets. We gaan alleen straks met zijn allen meer voor de afvalstoffen betalen. Wel naïef om te denken dat een leuke folie mensen weerhoudt om afval naast de containers te zetten.

Ilonka Holtkamp,
Doesburg

Lees ook

Winnaars Doesburgse knipkaart ontvangen goodiebag

DOESBURG – Van mei tot en met september loopt de actie Doesburgs Knipje in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.