Home / Brummen-Regiobode / IJsselruiters tekenen voor nieuwe verlichting

IJsselruiters tekenen voor nieuwe verlichting

BRUMMEN – Voorzitter Rutger der Nederlanden van RV & PC de IJsselruiters in Brummen en de heer Wilfred van Reen van Varego hebben donderdag 24 september een nieuw sponsorcontract ondertekend voor de komende vijf jaar. Hiermee sloten zij het gezamenlijke verlichtingsproject van beide rijhallen van de vereniging af. Zowel de rijhallen als de stallen zijn voorzien van nieuwe, energiezuinige LED-verlichting. Deze betere verlichting van de hallen zorgt voor meer veiligheid tijdens het paardrijden en zorgt voor een stuk energiebesparing.

Lees ook

Verkeerslichten Hallsebrug aangepast

EERBEEK – De verkeerslichten bij de Hallsebrug tussen Eerbeek en Hall zijn anders ingeregeld. Voorheen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.