Home / Brummen-Regiobode / Herfstkleding bij Onze Droom

Herfstkleding bij Onze Droom

BRUMMEN – Iedere woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur is het mogelijk om, tegen een kleine vergoeding, kleding uit te zoeken bij de kledinguitgifte van Onze DROOM aan de Meidoornlaan 18a in Brummen. Dit is bedoeld voor mensen met een kleine beurs.
Begin september gaat alle overgebleven zomerkleding naar de opslag en komt de herfstkleding in de rekken te hangen. Er is kleding in diverse maten (ook kinderkleding) en stijlen. Verder schoenen, handdoeken en beddengoed. Onlangs is een modeshow gehouden in de tuin van Onze DROOM. Dit was een groot succes, mede door het optreden van Jannie Hietbrink, die achtereenvolgens als een jonge vrouw, een rijpe vrouw en een oudere vrouw ten tonele verscheen. Op zaterdag 26 september is er om 11.00 uur een modeshow met herfst- en feestkleding. Dit alleen als de weersomstandigheden gunstig zijn.

Lees ook

Chris Wolters Vrijwilliger van het jaar 2020

KLARENBEEK – Het bestuur van Klarenbeeks Belang heeft op maandag 19 april de uitreiking van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.