Home / Rheden-Regiobode / Hatha Yoga in Dieren

Hatha Yoga in Dieren

DIEREN – De yogalessen in de Annie M. G. Schmidt school in Dieren beginnen weer. Mirjam Broekhoff, erkend docent VYN, biedt wekelijkse lessen aan op verschillende momenten. De lessen zijn in kleine groepen. De ruime zaal van de school biedt voldoende ruimte om afstand te houden. Ook wordt er goed geventileerd. “Yoga zorgt voor een prettige ontspanning, betere ademhaling en meer soepelheid in het lichaam”, aldus Broekhoff. De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Tel. 06-44812696
https://yogametmirjam.nl

Lees ook

Auto in de greppel in Spankeren

SPANKEREN – Donderdagavond 23 september is een auto in de greppel beland in Spankeren. Rond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.