Home / Brummen-Regiobode / Haak- en breicafé in De Bruisbeek

Haak- en breicafé in De Bruisbeek

LOENEN – Na een gedwongen coronastilstand kunnen dames en heren weer aan de slag met breien en haken in het ontmoetingscentrum De Bruisbeek. Op vrijdag 11 september beginnen weer de gezellige haak- en breimiddagen. Onder leiding van Ria Blom kunnen vrouwen aan de slag gaan met de haak- of breipennen.
Personen die ervaring hebben zijn van harte welkom maar ook degenen die het willen leren of dit nog niet zo goed kunnen. Men kan voor zichzelf of anderen een werkstuk maken maar ook wordt er voor het goede doel ijverig gewerkt.
Het bleek voor een flinke groep een gezellig middagje uit te zijn om wat te handwerken en knus bij te praten. Iedereen is op vrijdag 11 september om 14.30 uur van harte welkom. De koffie staat klaar. Daarna zijn er om de twee weken haak- en breimiddagen in De Bruisbeek. Vooraf opgave is niet nodig: “Gewoon even komen kijken en meedoen”, is de raad van Ria Blom.

Lees ook

Zomer in Gelderland op 12 augustus in Hall

HALL – Hoewel Hall natuurlijk een uniek dorp is, blijkt dat er elders op de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.