Home / Doesburg-Regiobode / Grotenhuys zoekt vrijwilligers

Grotenhuys zoekt vrijwilligers

DOESBURG – Stichting Ontmoetingsruimte Grotenhuys is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Er worden mensen gezocht die de warme maaltijd, die door de cateraar warm wordt aangeleverd, uit te serveren. Dat gebeurt in de zaal beneden, maar ook bij de mensen in het eigen appartement. Vrijwilligers dienen in ieder geval één dag per week aanwezig te zijn van 11.30 tot maximaal 14.00 uur.
Daarnaast is de stichting nog op zoek naar een coördinator voor ongeveer 20 uur per week. De coördinator krijgt een maandelijkse maandelijkse vrijwilliger vergoeding. In overleg met een eventuele uitkeringsinstantie, kan deze baan mogelijk vervangend werk zijn. Meer informatie is te verkrijgen via tel. 06-47250016.

Lees ook

Digitaal café Doesburg weer van start

DOESBURG – Het Digitaal Café Doesburg gaat maandag 10 mei weer van start. Dit is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.