Home / Rheden-Regiobode / Gratis kleding bij Kledingbank

Gratis kleding bij Kledingbank

DIEREN – Om plaats te maken voor de wintercollectie houdt Kledingbank Dieren een opruimingsactie. Alle zomerkleding wordt van woensdag 2 tot en met 4 september tijdens de openingstijden van de kledingbank gratis aangeboden aan iedereen die interesse heeft in goede, nette tweedehandskleding. Iedereen is welkom, een Gelrepas is niet nodig. Er is een breed aanbod aan baby/kinder-, dames- en herenkleding.
Van 7 tot 13 september is de kledingbank gesloten voor inname en uitgifte. Vanaf 16 september hangt de wintercollectie in de rekken. De kledingbank is gevestigd in het Duijnhuis. De openingstijden zijn op woensdag van 10.30 tot 12.30 uur, op donderdag van 14.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 10.30 tot 12.30 uur.

www.stichtingstrak.nl

Lees ook

Henk Nijland vertelt over fietstochten door Nederland

VELP – Henk Nijland verzorgt vrijdag 26 februari een online Ik-buurt-mee!-lezing. Hij vertelt over de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.