Home / Brummen-Regiobode / Geslaagde sportdag bij korfbalvereniging

Geslaagde sportdag bij korfbalvereniging

BRUMMEN – Kinderen hebben heerlijk gesport in de zon tijdens de sport-en speldag van korfbalvereniging Mélynas in Brummen. Die vond plaats op zaterdag 29 augustus. Kinderen konden op een laagdrempelige manier kennismaken met korfbal door samen spelletjes te spelen. De weersvoorspelling was van tevoren niet heel goed, maar gelukkig viel dat allemaal mee.
Rond halfelf werd er begonnen met een openingsdans, waarna de groepjes konden beginnen met alle leuke spelletjes. Na een uurtje werd er een pauze gehouden, de kinderen kregen ranja en er werd groente en fruit uitgedeeld.
Na de pauze werden er spellen gespeeld. Aan het einde van de middag werd er nog een wedstrijdje gehouden tussen de ouders en de kinderen, wie er de meeste ballen raak kon schieten. Natuurlijk wonnen de kinderen.Voor het groepje met de meeste punten was er nog een medaille. Verder was er voor iedereen een tasje met wat spulletjes en mochten de de kinderen grabbelen uit een bak vol leuke cadeautjes.

Lees ook

Succesvolle Open Monumentendag voor Stichting Carillon

DOESBURG – Zaterdag 11 september was Stichting Carillon in samenwerking met Comité Open Monumentendag Doesburg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.