Home / Brummen-Regiobode / Gelukkig in je droombaan

Gelukkig in je droombaan

BRUMMEN – Bibliotheek Brummen | Voorst verzorgt workshops met het thema ‘gelukkig in je droombaan’ voor werkzoekenden. De eerste bijeenkomst is gepland op vrijdag 18 september in bibliotheek Brummen.

De Bibliotheek organiseert al jaren de bijeenkomsten Walk & Talk voor werkzoekenden. Daarnaast zijn er dit jaar deze drie workshops. Elke bijeenkomst staat op zichzelf en elke keer wordt hetzelfde droombaanspel gespeeld, elke keer in een andere vestiging van de Bibliotheek Brummen | Voorst.
In het Droombaanspel worden de deelnemers gestimuleerd actie te ondernemen en stappen te zetten om erachter te komen wat voor werk zij zoeken en welke waarde zij willen toevoegen. Dit gebeurt in een leuke, interactieve manier, samen met de andere deelnemers.
De eerste bijeenkomst is op vrijdag 18 september, van 9.30 tot 11.30 uur in de Bibliotheek Brummen. Aanmelden is verplicht en kan via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl. Er kunnen maximaal tien mensen meedoen. Deelname is gratis.

Lees ook

Huiskamer van Lieren wekelijks open

LIEREN – De vrijwilligers van de Huiskamer in Lieren zetten vanaf woensdag 28 juli iedere …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.