Home / Brummen-Regiobode / Geen Wintermarkt Hall

Geen Wintermarkt Hall

HALL – De Wintermarkt in Hall gaat dit jaar niet door. Dat is het besluit dat het bestuur in samenspraak met een afvaardiging van de vrijwilligersgroepen heeft gemaakt. Reden is de onzekerheid van de ontwikkelingen rondom corona. “Om geen risico te lopen met het grote aantal vrijwilligers dat meedoet, maar natuurlijk ook de mensen uit de wijde omgeving die de markt bezoeken, kan niet anders besloten worden dan de Wintermarkt dit jaar over te slaan”, aldus het bestuur. Zij hoopt volgend jaar met alle vrijwilligers de bezoekers weer te mogen verwelkomen op de Wintermarkt van 2021.

Lees ook

Eerbeekse kermis in september

EERBEEK – Oranjevereniging Eerbeek heeft goed nieuws. Van 9 tot en met 12 september wordt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.