Home / Rheden-Regiobode / Freerunning terug bij WIK

Freerunning terug bij WIK

RHEDEN – Sportvereniging WIK Rheden start vrijdag 25 september weer met Freerunning. Dit is een spectaculaire sport. Freerunners bewegen van A naar B, waarbij de op en over verschillende obstakels springen. Volgens WIK is Freerunning ‘spannend, avontuurlijk, gewaagd en uitdagend’. Deelnemers krijgen van de trainers handige tips en hulp waar dat nodig is. Freerunning wordt vaak buiten beoefend, maar WIK kiest ervoor de sport in gymzaal De Hangmat aan te bieden. “Zo kunnen kinderen dit in een veilige omgeving leren.” Kinderen die een proefles willen volgen, kunnen zich aanmelden via secretariaat.wikrheden@gmail.com.

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.