Home / Rheden-Regiobode / Fotograferen in de natuur

Fotograferen in de natuur

RHEDEN – Op zondag 6 september kunnen kinderen van 8 tot en met 12 jaar (en hun ouders/begeleiders) bij bezoekerscentrum Veluwezoom terecht voor een workshop natuurfotografie met smartphone of tablet. De activiteit start om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De kosten voor deelname aan deze activiteit bedragen zowel voor volwassenen als kinderen 4,20 euro voor leden en kinderen van OERRR en 6 euro voor niet-leden. Dit is een gezinsactiviteit. Ouders én kinderen kopen een kaartje. Aanmelden via de website van Natuurmonumenten of bij de balie van het Bezoekerscentrum. Tijdens de activiteit wordt geleerd hoe een dier of plant op een mooie en creatieve manier in beeld kan worden gebracht. Zaken als het in beeld brengen van bewegende dieren en het gebruik van licht en donker in het bos komen aan bod.
Aanmelden kan via: www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom.

Lees ook

Kranslegging door Amnesty

VELP/RHEDEN/ROZENDAAL – Vrijwilligers van de werkgroep Amnesty International Velp-Rozendaal hebben op 4 mei kransen gelegd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.