Home / Rheden-Regiobode / Expositie Fotoclub Velp

Expositie Fotoclub Velp

VELP – Leden van Fotoclub Velp exposeren op zaterdag 19 en zondag 20 september foto’s met als thema Mens en Werk. De expositie is op beide dagen gratis vanaf 11.00 tot 17.00 uur te bezoeken in Dorpshuis Willem de Zwijger in Rheden. De geldende coronaregels worden in acht genomen.
Fotoclub Velp is een actieve vereniging van ruim twintig amateurfotografen die eenmaal per twee weken op woensdagavond bijeenkomen. Het doel is van elkaar te leren, inspiratie opdoen en het resultaat van de foto’s te verbeteren. Met enige regelmaat wordt een workshop georganiseerd en op locatie gefotografeerd.

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.