Home / Brummen-Regiobode / Excursie naar Fliegerhorst

Excursie naar Fliegerhorst

HOENDERLOO – Tijdens de wandeling over de Hoge Veluwe van zondag 20 september staat de Tweede Wereldoorlog in het Park centraal. In de omgeving van Deelen zijn veel overblijfselen te vinden van de oorlog. De Duitsers hebben hier destijds het militaire vliegveld Fliegerhorst aangelegd. Tijdens deze wandelexcursie wordt het gebied rondom dit vliegveld bezocht, waar bezoekers normaal niet zijn toegestaan. De tocht gaat door moeilijk begaanbaar terrein en duurt ongeveer 2,5 uur. De start is om 13.30 uur vanaf het Museonder. Deelname kost 4 euro per persoon, exclusief entree tot het Park. Reserveren via www.hogeveluwe.nl is verplicht.

Lees ook

Lezing in Kroller- Müller Museum

HOENDERLOO – Op zondag 27 september geeft kunsthistoricus Gees-Ineke Smit de lezing Beelden van binnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.