Home / Nieuws / Drukte bij het Repair Café in Dieren

Drukte bij het Repair Café in Dieren

DIEREN – Het Repair Café in de Oase in Dieren is in augustus weer opgestart. Tijdens de tweede openstelling afgelopen donderdagavond was het goed druk. De organisatie moest zelfs even ingrijpen omdat de mensen in de rij te dicht op elkaar stonden. Er werden onder meer huishoudelijke apparaten zoals een stofzuiger en een strijkbout (foto) aangeboden ter reparatie. Twee keer per maand kan iedereen in de Oase terecht voor de reparaties van huishoudelijke apparaten, fiets, rollator of kleding. Reparaties zijn kosteloos, maar een kleine vrijwillige bijdrage is altijd welkom, want het Repair Café Dieren draait zonder subsidie.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Bouw nieuw clubgebouw Scouting en Rhevak is gestart

RHEDEN – Scouting Rheden en Stichting Rhevak zijn gestart met de bouw van hun nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.