Home / Rheden-Regiobode / De bal rolt weer bij VVO

De bal rolt weer bij VVO

VELP – De teams van de Velpse voetbalvereniging VVO zijn weer begonnen met trainen. De eerste wedstrijden zijn gespeeld en de jongens en meisjes zijn blij dat de bal weer rolt. De club heeft veel aanwas van nieuwe leden maar kan er nog wel meer gebruiken. Ook voor de jongste kinderen vanaf 5 jaar is er de mogelijkheid om kennis te maken; op de maandagavonden vanaf 17.30 uur wordt er een uur getraind. Iedereen is welkom, aldus VVO. “We hopen er met z’n allen weer een mooi jaar van te maken, binnen de mogelijkheden van de corona maatregelen. “

Lees ook

Kranslegging door Amnesty

VELP/RHEDEN/ROZENDAAL – Vrijwilligers van de werkgroep Amnesty International Velp-Rozendaal hebben op 4 mei kransen gelegd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.