Home / Doesburg-Regiobode / Dames van Sportclub Doesburg krijgen nieuwe trainingspakken

Dames van Sportclub Doesburg krijgen nieuwe trainingspakken

DOESBURG – De dames van Sportclub Doesburg gingen onlangs op de foto met de nieuwe trainingspakken sponsor Ness Hair & Beauty in Doesburg.
Eigenaar Neset Cakmak heeft de dames voorzien van deze nieuwe pakken waar ze de komende jaren mee vooruit kunnen. In februari is een kleine groep enthousiaste dames gestart met het oprichten van een voetbalteam en is er veel aan promotie gedaan via posters en sociale media. Op dit moment hebben 16 dames zich bij de club aangemeld en het aantal is nog steeds groeiende. Er wordt twee keer in de week getraind en tevens gaan ze onderlinge wedstrijdjes en toernooitjes spelen met clubs uit de buurt. Dames die het ook leuk lijkt om een balletje te trappen kunnen op maandag of woensdagavond een kijkje komen nemen. De training start om 19.30 uur. Aanmelden kan via Jolijn van der Pool, damesvoetbal@sportclubdoesburg.nl of via tel. 06-42145981

Foto: Jack Hajema

Lees ook

Doesburgse raad stelt RES 1.0 vast, maar heeft aandachtspunten

DOESBURG – De RES 1.0 voor de regio Arnhem-Nijmegen is onlangs vastgesteld. Hierin geven de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.