Home / Rheden-Regiobode / Cursusprogramma De Paperclip

Cursusprogramma De Paperclip

VELP – Ontmoetingscentrum De Paperclip in Velp heeft voor het najaar van 2020 weer een aantrekkelijk cursusprogramma samengesteld. Er zijn veel cursussen waar, tegen lage kosten, aan deelgenomen kan worden, zoals een cursus Spaans, keramiek, kleding maken, leren mediteren, tekenen en schilderen, bloemschikken of kunstgeschiedenis. Op www.paperclipvelp.nl staat alle informatie en kunnen belangstellenden zich inschrijven voor de cursussen.

Lees ook

Meet and Greet met de PvdA

RHEDEN – Woensdag 2 december om 20.00 uur houdt de PvdA Rheden een digitale Meet …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.