Home / Doesburg-Regiobode / Culturele Zondag gezellig druk

Culturele Zondag gezellig druk

DOESBURG – Afgelopen zondag 6 september was het weer de eerste zondag van de maand en dat betekent al jarenlang: Culturele Zondag. Kunstliefhebbers konden heerlijk door de stad slenteren en ateliers, galerieën, musea en podia bezoeken. Op ’t Gildehofje is sinds kort het Openbaar Vervoer & Speelgoed Museum gevestigd en dat trok de nodige bekijks. Moe geworden was het goed uitrusten op een van de terrassen met een drankje. Het weer was heerlijk om te flaneren door het mooie Doesburg. Jammer is wel dat niet alle galerieën open konden omdat bij sommige de anderhalvemetermaatregel niet gehandhaafd kon worden.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Briljant paar Waander en Dinie ter Velde legt graag een kaartje

LOENEN – Samen aan de keukentafel een kaartje leggen, meestal een paar keer per dag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.