Home / Rheden-Regiobode / Collecteweek KWF zonder collectebus

Collecteweek KWF zonder collectebus

VELP – Tijdens de nationale collecteweek van KWF Kankerbestrijding van 30 augustus tot en met 5 september wordt ook in Velp weer huis-aan-huis gecollecteerd. Vanwege het coronavirus gebeurt dat in aangepaste vorm: zonder collectebus, maar met een donatiekaart.
Op de donatiekaart, die de collectanten huis-aan-huis in de brievenbus doen, staat een QR-code afgebeeld. De gever kan deze code scannen met zijn mobiele telefoon en zo contactloos een gift overmaken. Ook gaan collectanten dit jaar geld ophalen via WhatsApp. Via een appje met een donatielink nodigen zij hun contacten uit om te geven voor kankeronderzoek.
Het collecteteam in Velp en Rozendaal is nog op zoek naar collectanten. Aanmelden kan via kwf.velprozendaal@gmail.com.

Lees ook

Volgend jaar Keti Koti in Rheden

GEM. RHEDEN – Op 1 juli wordt Keti Koti gevierd, een Surinaamse feestdag waarop de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.