Home / Rheden-Regiobode / Burendag in de wijk Stenfert

Burendag in de wijk Stenfert

DIEREN – Zaterdag 26 september is het Burendag. Het Inloophuis Dieren, weggeefwinkel 4Noppes en het jongerenwerk en buurtwerk van Incluzio Oost maken het zaterdag gezellig in de wijk Stenfert in Dieren en hopen dat veel wijkbewoners komen buurten.

Tussen 11.00 en 14.00 uur staan de koffie, thee en ranja klaar bij de drie locaties aan de Van der Duyn van Maasdamstraat. Incluzio is gevestigd in Pand31 op nummer 31, 4Noppes is te vinden op nummer 47. In het Duynhuis op nummer 63 is het Inloophuis. Bezoekers kunnen zich op de verschillende locaties laten informeren over de activiteiten die in de panden worden aangeboden.
Daarnaast is het natuurlijk vooral gezellig om als wijkbewoners met elkaar te buurten en bij te kletsen. Wie bij 4Noppes een koffiemok ophaalt, kan deze in Pand31 en het Duynhuis laten vullen. De organisaties hopen dat veel buurtgenoten elkaar zaterdagmiddag ontmoeten in de wijk Stenfert. Bezoekers ontvangen, zolang de voorraad strekt, een aardige gadget.

Tel. 06 – 38415045
activiteiten@inloophuisdieren.nl

Lees ook

Dorpskerk Rheden open

RHEDEN – Tijdens de zomermaanden is de Dorpskerk in Rheden elke zaterdag van 11.00 tot …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.