Home / Brummen-Regiobode / Brandweer blust ‘brand’ bij Loenermark

Brandweer blust ‘brand’ bij Loenermark

LOENEN – Plotseling stond er vorige week maandag een brandweerauto voor de kantine bij de voetbalvereniging Loenermark in het Lonapark. Een voorbijganger had rookwolken boven het Lonapark gezien. Het bleek al snel dat er wat loos was bij de kleedkamers van de Loenense club. Een brandende sigaret had tot een brandje geleid. Een speler die niet langs de rook durfde, zat opgesloten en werd vakkundig door de brandweer gered. Met een ander kantinemedewerker liep het minder goed af.
Gelukkig ging het om een oefening van de Loenense Vrijwillige brandweer. Ook bestuur en leden van Loenermark hebben het nodige opgestoken. Dit met dank aan de ‘slachtoffers’, Toon Streppel, Louise Rutgers en Axel Schotpoort.

Lees ook

Thuiszorg Riwis naar De Toren

BRUMMEN – Het eerste aanspreekpunt van de thuiszorg van Riwis Zorg en Welzijn is sinds …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.