Home / Doesburg-Regiobode / Boerderijen Beinum bij huisartsen

Boerderijen Beinum bij huisartsen

DOESBURG – Bij huisartsenpraktijk Beinum in Doesburg is een collectie te zien met informatie over de oude boerderijen in de wijk. Buurtbewoner Hans Wipfler verzamelde foto’s, krantenknipsels en andere informatie over de boerderijen, waarvan de meeste inmiddels zijn verdwenen. Hij maakte er een mooie presentatie van, die door menig bezoeker aan de huisartsenpraktijk belangstellend wordt bekeken. De collectie is onlangs uitgebreid met foto’s en plaatjes van de Bingerdenseweg en de Breedestraat. Ook zijn verhalen van bewoners opgenomen. Bezoekers kunnen tijdens openingsuren van de praktijk de collectie bekijken.

Lees ook

Digitaal café Doesburg weer van start

DOESBURG – Het Digitaal Café Doesburg gaat maandag 10 mei weer van start. Dit is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.