Home / Doesburg-Regiobode / Bibliotheek Doesburg vaker open

Bibliotheek Doesburg vaker open

DOESBURG – Sinds 1 september zijn de openingstijden van de Bibliotheek in Doesburg weer verruimd. Op maandag is de bibliotheek open van 13.00 tot 17.00 uur, op woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Op dinsdag en zondag is de bibliotheek gesloten. De bibliotheek roept bezoekers op de aanwijzingen van het personeel op te volgen. Er mogen nog steeds maar een beperkt aantal mensen in de vestiging zijn. Mensen die de bibliotheek bezoeken krijgen een toegangskaart. Deze moet bij vertrek weer worden ingeleverd.

www.bibliotheekwestachterhoek.nl

Lees ook

Gratis boom voor grondeigenaren buitengebied Bronckhorst: Eén boom mot kun’n

GEM. BRONCKHORST – Ook dit jaar kunnen grondeigenaren in het buitengebied van Bronckhorst een gratis …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.