Home / Brummen-Regiobode / Bermrandje door sigarettenpeuk

Bermrandje door sigarettenpeuk

BRUMMEN – De politie van Brummen waarschuwt voor de grote kans op natuurbrand. Op vrijdag 18 september ontstond een kleine bermbrand langs het Heidepad in Brummen, vermoedelijk veroorzaakt door een brandende sigaret. Het brandje kon snel worden geblust en erger werd voorkomen. De natuur is nog steeds erg droog en de kans op branden groot. Ook door zoiets ‘kleins’ als het weggooien vna een brandende sigaret, die in de asbak hoort.

Lees ook

Oecumenische dienst in Klarenbeek

KLARENBEEK – Op zondag 27 juni wordt in de Protestantse kerk aan de Woudweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.