Home / Rheden-Regiobode / Bekendmaking winnaar Zomerschrijfwedstrijd

Bekendmaking winnaar Zomerschrijfwedstrijd

DIEREN – De Zomerschrijfwedstrijd die de Bibliotheek Veluwezoom samen met de Schrijfjuffers organiseerde, heeft vele mooie verhalen opgeleverd. Donderdagavond 17 september wordt in de Bibliotheek Dieren bekendgemaakt wie de wedstrijd heeft gewonnen.

Tijdens deze feestelijke bijeenkomst worden de mooiste verhalen voorgelezen, is er muziek en kunnen de aanwezigen nogmaals Schrijfjuffers Tamara Onos, Barbara Sevenstern en Antoinette Kalkman ontmoeten en hen naar hun schrijfervaringen vragen.
Alle ingezonden verhalen zijn door de Schrijfjuffers met aandacht gelezen en voorzien van feedback en tips, zodat de deelnemers aan de verhalenwedstrijd weer een stap verder gekomen zijn in hun schrijfproces.
De bijeenkomst duurt van 19.00 tot 21.00 uur. De entree is gratis, maar aanmelden is verplicht. Dit kan via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda of in de Bibliotheek Dieren, tel. 0313-415476.

Lees ook

Telefonisch spreekuur OV-hulp

REGIO – Door de aangescherpte maatregelen rondom corona worden er tijdelijk geen OV-inloopspreekuren gehouden. Mensen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.