Home / Nieuws / Autobrand in Velp

Autobrand in Velp

VELP – In de nacht van maandag 31 augustus op dinsdag 1 september heeft er op de Dr. W. Dreeshof in Velp een auto in lichterlaaie gestaan. De politie sluit brandstichting niet uit. De brand werd rond 00.30 uur ontdekt. Toen de brandweer aankwam stonden de voorkant van de auto en een heg in lichterlaaie. De brandweer wist het vuur na enige tijd volledig te blussen. De schade is groot; de auto raakte total loss. De ernaast geparkeerde auto liep flinke schade op. De politie start een onderzoek.

Foto: Martin Heitink/Persbureau Heitink

Lees ook

Rhederhof doet Jeruselema Challenge

RHEDEN – Medewerkers van zorgcentrum Rhederhof in Rheden lieten zich onlangs van hun beste kant …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.