Home / Doesburg-Regiobode / Alles -Behalve-Rommel-Markt

Alles -Behalve-Rommel-Markt

HUMMELO – Zaterdag 19 september werd in het Dorpshuis van Hummelo weer de inmiddels bekende Alles-Behalve-Rommel-Markt gehouden. Op vrijdagavond konden de inwoners van Hummelo mooie spullen aanleveren voor deze markt.

Deze Alles-Behalve-Rommel-Markt is al acht jaar een leuke gelegenheid om de spulletjes te verkopen waar men op uitgekeken is en nieuwe aan te schaffen. Dit jaar was er ook kleding toegestaan en met name kinderkleding werd er veel gebracht en gekocht. Het was heerlijk zonnig weer, zodat er ook buiten mooie spulletjes uitgestald konden worden en dat maakte de ruimte groter, zodat eenieder ruim kon kijken en toch de benodigde afstand kon bewaren.
De opbrengst van de markt is voor de helft voor het Dorpshuis, de andere helft is voor de verkopers. Sommige verkopers schonken de hele opbrengst aan het Dorpshuis. De Stichting Dorpshuis Hummelo kan met deze opbrengst weer leuke culturele en verbindende activiteiten organiseren.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Opfriscursus bij Zwembad Den Helder

DOESBURG – De vakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat veel gezinnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.