Home / Doesburg-Regiobode / Achtste editie Alles-behalve-rommel-markt in dorpshuis Hummelo

Achtste editie Alles-behalve-rommel-markt in dorpshuis Hummelo

HUMMELO – Wie zin heeft in nieuwe spulletjes voor het interieur of juist wat oude dingen kwijt wil, kan prima terecht op de achtste Alles-behalve-rommel-markt, die zaterdag 19 september wordt gehouden in het dorpshuis in Hummelo. Nieuw dit jaar is dat ook kinderkleding en speelgoed worden verkocht.

Op de Alles-behalve-rommel-markt wordt van alles verkocht voor het interieur. Denk aan schilderijen, huisraad, brocante, kleine tafeltjes en meubeltjes, curiosa, snuisterijen, accessoires en antiek. De verkoop is zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Er is een vaste looproute, er is desinfecterende handgel aanwezig en er kan met pin of contactloos worden betaald. Ook wordt er rekening gehouden met het aantal bezoekers dat tegelijktijdig in het Dorpshuis is.
Wie juist uitgekeken is op spullen er vanaf wil, kan deze vrijdagavond 18 september tussen 19.00 en 20.00 uur inleveren. Verkopers bepalen zelf de prijs en krijgen de helft van de opbrengst, de andere helft is bestemd voor het Dorpshuis. Deelname als verkoper kost bovendien 2 euro per tien stuks. Dit jaar mag ook kinderkleding en speelgoed worden ingebracht. Hele grote spullen en dingen die kapot zijn, worden niet aangenomen. De spullen die niet worden verkocht, kunnen zaterdag tussen 14.00 en 14.30 uur worden opgehaald. Wat niet wordt opgehaald, gaat naar de Kringloop.

Lees ook

Buitenfilm bij Filmhuis Doesburg

DOESBURG – Filmhuis Doesburg vertoont op vrijdag 30 en zaterdag 31 juli een buitenfilm op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.