Aangepaste honing- en bijenmarkt

EERBEEK – Op zaterdag 26 september is van 11.00 tot 15.00 uur weer de honing- en bijenmarkt rond de Korenmolen in Eerbeek. Tien imkerijen hebben een kraam gehuurd en bieden hun honing te koop aan. Er zal dit jaar weer volop heidehoning en heideraathoning te koop zijn.

De Eerbeekse Honingmarkt is bekend om de aanvoer van deze zeer bijzondere honing. Er zullen ook weer veel andere bijzondere honingsoorten te koop zij,n zoals rode aalbes-honing, lindehoning, lamsoorhoning en nog vele andere bijzondere smaken. Er zijn daarnaast vijftien kramen met producten als jams, mosterd, kaas, bloembollen, oliebollen, wolproducten, illustraties enzovoort. Verder is er volop informatie over planten en bollen die van belang zijn voor insecten,producten gemaakt van honingwas en cursussen. Fanfarekorpsen de Eendracht zorgt voor de muzikale omlijsting van de markt.

Vanwege het coronavirus ziet de markt er wat anders uit dan normaal. Er kunnen maximaal 120 bezoekers tegelijkertijd aanwezig zijn. Er is een eenrichtingslooproute en alle kramen staan buiten. De organisatie roept bezoekers op om niet massaal om 11.00 uur naar de markt te komen. “Er is ruim voldoende honing-aanvoer zodat ook later op de dag er nog voorraad beschikbaar is, dus kies een moment later gedurende de opening van 11.00 tot 15.00 uur.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.