Home / Doesburg-Regiobode / Woningbrand in Doesburgse Emmastraat

Woningbrand in Doesburgse Emmastraat

DOESBURG – De brandweer van Doesburg werd woensdagmiddag 12 augustus rond 16.50 uur opgepiept voor een woningbrand in de Emmastraat. Ook uit Giesbeek kwamen de brandweerlieden. Een ambulance en traumahelikopter werden ook gealarmeerd. Gelukkig werd de helikopter al spoedig geannuleerd.
Ter plaatse bleek niemand thuis. De brandweerlieden verschaften zich met een stormram op de voordeur toegang tot de brand in de woning. In niet al te lange tijd was de brand geblust. Er is niemand gewond geraakt. De oorzaak van de brand wordt nader onderzocht.

Lees ook

Briljant paar Waander en Dinie ter Velde legt graag een kaartje

LOENEN – Samen aan de keukentafel een kaartje leggen, meestal een paar keer per dag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.