Home / Rheden-Regiobode / Welkom in ‘t Trefpunt

Welkom in ‘t Trefpunt

VELP – Inloophuis ‘t Trefpunt is sinds 21 september vorig jaar gevestigd in de voormalige Van Voorthuijsenshcool aan de Schoolstraat in Velp. Onlangs is er zelfs een mooi terras geopend, waar bezoekers gezellig een kopje koffie kunnen komen drinken. Het terras is geopend van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Iedere zondagmiddag wordt er tussen 14.00 en 16.00 uur gekaart. Bezoekers kunnen meedoen met jokeren of klaverjassen.

Lees ook

Online ouderavond: opvoeden in de digitale wereld

DIEREN – De mediacoaches van de Bibliotheek Veluwezoom op maandag 10 en dinsdag 11 mei …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.