Home / Brummen-Regiobode / Wandeling door Hoeve Delle

Wandeling door Hoeve Delle

LOENEN – Een boswachter van Natuurmonumenten begeleidt zondag 16 augustus een ochtendwandeling door natuurgebied Hoeve Delle bij Loenen. De start is om 9.30 uur op parkeerplaats Ramenberg aan de Groenendaalseweg, de wandeling duurt ongeveer twee uur. De tocht voert over de stuwwallen van de Veluwe, een heuvelachtig landschap met stuifzand, heide en bos, waar onder andere edelherten, wilde zwijnen en roofvogels wonen.
Er kunnen maximaal 16 mensen mee op deze excursie. Vooraf aanmelden is verplicht. Een kaartje kopen kan via www.natuurmonumenten.nl/hoevedelle-loenen. De wandeling is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar. Honden mogen niet mee. Onderweg wordt onderling 1,5 meter afstand gehouden.

Lees ook

Tweede editie Human Library online

BRUMMEN – Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.