Home / Brummen-Regiobode / Wandel mee in De 4! van Klarenbeek

Wandel mee in De 4! van Klarenbeek

KLARENBEEK – Na een periode van stilte, waarin zowel de Kennedymars als de Avondvierdaagse in Klarenbeek moest worden afgelast, staan de wandelaars van SC Klarenbeek te trappelen om weer op pad te gaan. Met de 4! van Klarenbeek wordt een alternatief wandelevenement georganiseerd.

Toen het maatschappelijk leven half maart ineens stil kwam te liggen, zochten mensen een andere invulling van hun tijd. Er werd in die periode opvallend veel gewandeld, een mooie manier om op gepaste afstand van elkaar toch samen op pad te kunnen en te kunnen bewegen. Er zijn al veel alternatieve wandeltochten gelopen, zo kan iedereen deze zomer zelfstandig een alternatieve vierdaagse lopen.
De organisatie van SC Klarenbeek, die voor dit voor jaar de Kennedymars en avondvierdaagse hadden gepland, heeft een nieuw evenement bedacht. De 4! van Klarenbeek bestaat uit vier wandeltochten op vier achtereenvolgende zondagen. Op 23 en 30 augustus en 6 en 13 september kunnen de wandelschoenen uit de kast.
De 4! van Klarenbeek is een laagdrempelig evenement, de routes zijn 5 en 10 kilometer lang. Elke zondag wordt een andere route gelopen door de omgeving van Klarenbeek. Start en finish zijn bij het MFC in Klarenbeek. Deelname kost 7,50 euro per persoon, inclusief koffie of thee aan de start, een versnapering onderweg en een consumptie bij terugkomst. Wie zich ineens voor alle vier de zondagen inschrijft, betaalt 25 euro. Inschrijven en betalen kan alleen online, aan de start is dit niet mogelijk. Om de wandelaars zoveel mogelijk te spreiden, kan er worden gestart tussen 11.00 en 13.00 uur.

www.scklarenbeek.nl/de4vanklarenbeek

Lees ook

Openbare vergadering dorpsraad Oosterhuizen

OOSTERHUIZEN – Woensdag 29 september is er een openbare vergadering van de dorpsraad Oosterhuizen. Eenieder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.