Home / Brummen-Regiobode / Voorlichting over dementie

Voorlichting over dementie

HALL – Stichting Ouderenwerk Hall heeft donderdag 6 augustus een bijeenkomst op de agenda staan. Deze wordt gehouden in De Wheme en begint om 14.00 uur. Medewerkers van het Netwerk Dementie Oost-Veluwe verzorgen voor het Geheugensteunpunt een voorlichting. Aansluitend wordt een aantal rondjes bingo gespeeld. De toegang is vrij, maar in verband met de beperkte capaciteit van De Wheme is aanmelden verplicht. Dit kan via tel. 0575-562259.

Lees ook

Koor Spirit zoekt dirigent

KLARENBEEK – Dirigent Lida Linderhof gaat het Klarenbeekse kerkkoor Spirit verlaten. 25 jaar geleden begon …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.