Home / Doesburg-Regiobode / Voetbalvereniging HC’03 houdt een openluchtbioscoop

Voetbalvereniging HC’03 houdt een openluchtbioscoop

DREMPT – Voetbalvereniging HC’03 uit Drempt houdt de komende drie weekenden een openluchtbioscoop. Het hoofdveld van het sportpark wordt omgetoverd tot een bioscoop in de openlucht waar bezoekers met hun eigen stoel plaats kunnen nemen om te genieten van topfilms. Met het entreegeld hoopt de club extra inkomsten te genereren nu er sinds het voorjaar veel geplande activiteiten zijn geannuleerd.

Net als bij andere verenigingen gingen er ook bij voetbalvereniging HC ’03 uit Drempt veel geplande activiteiten niet door en liep de club daardoor geld mis. Geld dat de vereniging keihard nodig heeft om een buffer op te bouwen om tegenslagen op te vangen. Binnen de vereniging is er daarom nagedacht welke activiteiten er wel kunnen worden georganiseerd om enerzijds inkomsten te genereren en anderzijds bezoekers een leuke avond te bezorgen. Een van die activiteiten is een openluchtbioscoop die de voetbalvereniging organiseert in samenwerking met Biljartvereniging ’t Hessenhuus en Dorpshuis De Ruimte uit Hummelo.

Op vrijdag 14 augustus staat de Nederlandstalige film All Stars op het programma. Een echte voetbalfilm en natuurlijk heel toepasselijk om de bioscoop op een voetbalveld te beginnen. Een dag later, op zaterdag 15 augustus, kunnen bezoekers genieten van de topfilm Scarface. Het weekend daarop staat de James Bond film Spectre gepland op vrijdag 21 augustus, een dag later, op zaterdag 22 augustus, gevolgd door Grease. De Franstalige film Bienvenue chez les Ch’tis is te zien op vrijdag 28 augustus en de kaskraker Forrest Gump vormt de slotfilm op zaterdag 29 augustus. De entree voor de openluchtbioscoop bedraagt 8 euro per voorstelling. Passe-partouts zijn mogelijk vanaf 20 euro om voordelig van meerdere films te genieten.
Bezoekers wordt gevraagd hun eigen stoel mee te nemen en een plaats te zoeken op de mooie groene grasmat waar het bioscoopdoek vlak voor de tribune voor hun klaar hangt. Het sportpark is tijdens de openluchtbioscoop geopend vanaf 20.30 uur.

www.hc-03.nl

Lees ook

Centrumadviseur Eduard Plate gaat samen met SCBD voor een toekomstbestendige Doesburgse binnenstad

DOESBURG – Het professionaliseren van het bestuur van de SCBD. Met die opdracht startte Eduard …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.