Home / Rheden-Regiobode / Voetbalclinic bij vv Dieren

Voetbalclinic bij vv Dieren

DIEREN – VV Dieren start het nieuwe seizoen met een leuke clinic voor de jeugd, verzorgd door de spelers van het eerste elftal. Iedereen van dertien jaar en jonger kan op zaterdag 22 augustus vanaf 10.30 uur meedoen, ook jongens en meisjes die nu nog niet voetballen Er wordt gespeeld in groepjes op basis van leeftijd. De voetbalvereniging belooft een leerzame en vooral leuke clinic, met na afloop een verrassing voor iedereen.

Lees ook

Clubkampioenen van RTC de Laak

RHEDEN – Op sportpark De Laak in Rheden zijn de afgelopen weken twee tennistoernooien gespeeld. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.