Home / Doesburg-Regiobode / Veteranenuurtje bij DWV

Veteranenuurtje bij DWV

DOESBURG – Op zaterdag 26 september wordt er bij WSV Doesburg een veteranenuurtje gehouden. De Doesburgse Watersport Vereniging (DWV) is een enthousiaste en gezellige vereniging en biedt jong en oud de mogelijkheid om te zwemmen en waterpolo te spelen op een passend niveau.
Ook worden de oud-leden (poloveteranen) niet vergeten.
Afgelopen juli deed de vereniging een oproep via facebook of er belangstelling was om met oudgedienden, die inmiddels jaren geleden hun capje aan de wilgen hebben gehangen, even weer een balletje te gooien. Zowel op het doel alsook onderling. Die belangstelling bleek er te zijn. Op 26 september zijn de veteranen van 14.30 tot 16.00 uur welkom in zwembad Den Helder. Zij kunnen dan samen een balletje gooien en herinneringen ophalen. Na dit alles is er gelegenheid voor een drankje en een hapje.

Lees ook

Nog jaartje uitstel voor evenement Verrassend Doesburg

DOESBURG – De organisatie heeft moeten besluiten ook dit jaar een streep te zetten door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.