Home / Brummen-Regiobode / Verrassingstasjes voor gasten zonnebloem

Verrassingstasjes voor gasten zonnebloem

EERBEEK – De vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Eerbeek en Hall hebben onlangs bij alle gasten van de afdeling een verrassingstasje gebracht. Door het geven van het tasjes wilden zij laten weten dat zij de gasten in deze tijd niet vergeten. Het tasje bevatte voor iedereen wat lekkers, een puzzelblok, iets voor de ‘groene vingers’ en een mooie mok. De vrijwilligers mogen intussen de gasten weer bezoeken, uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen .Helaas kunnen voorlopig de meeste geplande activiteiten nog niet doorgaan, het rolstoelwandelen is intussen wel weer opgestart. De situatie omtrent het coronavirus wordt nauwlettend gevolgd en de afdeling hoopt spoedig ook de andere activiteiten weer te kunnen organiseren.

Lees ook

Koor Spirit zoekt dirigent

KLARENBEEK – Dirigent Lida Linderhof gaat het Klarenbeekse kerkkoor Spirit verlaten. 25 jaar geleden begon …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.