Home / Nieuws / Twee mannen mishandeld op straat
Roland Heitink - .

Twee mannen mishandeld op straat

RHEDEN – Op de Broekveldseweg in Rheden zijn in de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 augustus twee mannen zwaar toegetakeld. Een van de slachtoffers ligt in zorgwekkende toestand in het ziekenhuis.

Rond 00.20 uur werden de hulpdiensten gebeld door omwonenden. Ze hoorden ineens ‘nee, houd op houd op’ roepen, waarna ze poolshoogte gingen nemen en de slachtoffers op straat aantroffen. De politie meldt dat er een zilveren Opel is gestopt, waar twee mannelijke daders uitstapten, die op de twee slachtoffers begon in te slaan met een voorwerp. Daarna sloegen ze met de auto op de vlucht.
Een van de slachtoffers is in zorgwekkende toestand per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het andere slachtoffer was wel aanspreekbaar, maar moest ook voor verdere behandeling mee naar het ziekenhuis. De politie tast nog in het duister over de aanleiding van het incident.
De politie is dringend op zoek naar mensen die de zilveren Opel rond middernacht hebben zien rijden of andere informatie hebben. Dit kan worden gemeld via tel. 0900-8844 of anoniem via tel. 0800-7000

Foto: Roland Heitink

Lees ook

Bouw nieuw clubgebouw Scouting en Rhevak is gestart

RHEDEN – Scouting Rheden en Stichting Rhevak zijn gestart met de bouw van hun nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.