Home / Doesburg-Regiobode / Toch een nieuwe Ontmoetingsgids voor ouderen in Doesburg

Toch een nieuwe Ontmoetingsgids voor ouderen in Doesburg

DOESBURG – In deze onzekere tijden is het Stichting Doesburgerinitiatief toch gelukt om een Ontmoetingsgids voor ouderen samen te stellen.
Door het Covid-19-virus is veel onzeker en om ouderen en kwetsbaren te beschermen gelden voor activiteiten strikte veiligheidsvoorschriften. Voor deze groep Doesburgers toch activiteiten kunnen organiseren vergt veel inventiviteit en inzet van Doesburgse organisaties.
De speciale corona-uitgave van de Ontmoetingsgids voor ouderen geeft een zo volledig mogelijk overzicht van de stand van zaken voor de periode september-december 2020. Veel bekende activiteiten gaan gewoon door onder de voorwaarde dat bijvoorbeeld de 1,5 meter-maatregel wordt nageleefd door de deelnemers. Maar dat is altijd nog veel beter dan thuis blijven en niemand ontmoeten. Er zijn in totaal 95 verschillende activiteiten te vinden in de gids. De gids geeft per activiteit een korte beschrijving en informatie over eventuele kosten, contactpersonen en plaats en tijdstip van de activiteiten.
Alle thuiszorgmedewerkers in Doesburg hebben een exemplaar op zak; ook uw huisarts of fysiotherapeut kent de Ontmoetingsgids. De gids is ook te bekijken in de bibliotheek, bij de Buurtacademie of Caleidoz en in de hal van het stadhuis. Bij de balie van het stadhuis kan een gratis exemplaar worden afgehaald. De gids is ook digitaal beschikbaar. Een berichtje naar doesburgerinitiatief@ziggo.nl en de digitale versie van de gids wordt toegestuurd.

Lees ook

Eerbeekse kermis in september

EERBEEK – Oranjevereniging Eerbeek heeft goed nieuws. Van 9 tot en met 12 september wordt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.