Home / Nieuws / Staalfabriek Rheden decor voor kunstexpositie

Staalfabriek Rheden decor voor kunstexpositie

RHEDEN – Op zondag 13 september vormen de enorme hallen van de staalfabriek in Rheden het decor voor een gezamenlijke expositie van kunstenaars uit het dorp. De expositie is onderdeel van WiekentRheden, een cultureel festijn voor en door het dorp Rheden. Artistiek leider van de kunstroute Irene van Kasteel-Veenhuis is blij met de locatie: “We wilden graag exposeren in een industriële omgeving. Ontzettend gaaf dat GS Staalwerken de fabriek openstelt.” Kunstenaars die mee willen doen, kunnen zich aanmelden via ireneveenhuis@hotmail.com.

Foto: Irene van Kasteel-Veenhuis

Lees ook

Baader langer sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG – Baader, voorheen Linco Food Systems, gevestigd aan de Broekhuizenweg in Doesburg, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.