Home / Brummen-Regiobode / Retraite weekend in Hall

Retraite weekend in Hall

HALL – Minfulnesstrainer Jantine Peters verzorgt van vrijdag 21 tot en met zondag 23 augustus een stilteweekend bij natuurboerderij de Mhene in Hall. Wanneer het droog en niet te heet is, vinden de activiteiten buiten plaats in de boomgaard en directe omgeving. Bij heet of regenachtig weer kan gebruikt gemaakt worden van een mooie meditatieruimte binnen. Het weekend verloopt voor een groot deel in stilte. Er worden gezamenlijk mindfulness-oefeningen gedaan en een stiltewandeling gemaakt.

www.aandachtgeeftjekracht.nl
Tel. 06-17369 599

Lees ook

Koor Spirit zoekt dirigent

KLARENBEEK – Dirigent Lida Linderhof gaat het Klarenbeekse kerkkoor Spirit verlaten. 25 jaar geleden begon …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.