Home / Doesburg-Regiobode / Repair Café Doesburg

Repair Café Doesburg

DOESBURG – Woensdag 2 september is er een Repair Café in Doesburg. Repair Café Doesburg is een initiatief van Caleidoz Welzijn en van 14.00 tot 17.00 uur te bezoeken op de locatie van Caleidoz Beumerskamp. De vrijwilligers van het café repareren allerlei spullen en geven deskundig advies. Er zijn geen kosten aan verbonden, een vrijwillige bijdrage wordt bijzonder op prijs gesteld. In verband met de richtlijnen van het RIVM is vooraf aanmelden noodzakelijk. Meer informatie en aanmelden kan via Gertie Jordens, tel. 0313-820 035 / 06-12843218 of mail naar g.jordens@caleidoz.nl.

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.