Home / Rheden-Regiobode / Repair Café Dieren toch open

Repair Café Dieren toch open

DIEREN – Repair Café Dieren gaat toch deze zomer weer open. Zaterdag 8 augustus zijn bezoekers tussen 14.00 en 16.00 uur weer welkom in de Oase. Zij kunnen alles wat onder de arm past ter reparatie aanbieden. Denk aan huishoudelijke apparaten, maar ook aan kleding, de rollator of fiets. De vrijwilligers van het Repair Café gaan ermee aan de slag. Een reparatie is gratis, maar een bijdrage in de onkosten is zeer welkom, het Repair Café krijgt geen subsidie.
Vanaf 8 augustus is het Repair Café weer elke tweede zaterdag van de maand geopend tussen 14.00 en 16.00 uur. De laatst reparatie wordt aangenomen om 15.45 uur. Daarnaast is er elke vierde donderdag van de maand een Repair Café tussen 19.00 en 21.00 uur.

Lees ook

Online ouderavond: opvoeden in de digitale wereld

DIEREN – De mediacoaches van de Bibliotheek Veluwezoom op maandag 10 en dinsdag 11 mei …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.